onsdag 6 november 2013

Underbara Teneriffa ♥

Tolv dagar på paradisön kunde för min del gärna blivit fler. 28 grader i luften och 24 i vattnet.
Robban, jag, Felicia och Moa hade sällskap på planet av min lillebror Tobias och våra tre mostrar Inger, Anita och Sonja. Nere på Teneriffa väntade redan mamma och pappa samt mammas bästa kompis Inger(Suddan). Vi åkte ner på söndagen och min bror Thomas, Nettan, Fanny och Meja kom sedan på fredagen.
Det startade dock inte som vi hade önskat då vi blev 50 minuter sena från  Arlanda och när vi landade fick vi bara Felicias och Moas väska. Robbans och min hade tillsammans med 70!! andra väskor kastats av på Arlanda pga övervikt i planet. Schysst eller? Som tur var hade jag tänkt till och packat våra badkläder,  shorts och sandaler i handbagaget så vi klarade oss på så vis.
Nästa problem uppstod då vi och ALLA DE ANDRA skulle anmäla vårt missade bagage.  EN ensam kvinna tog emot anmälan och skrev med pekfingervalsen! Vi stod kanske sjua i kön och väntade en hel timma och till följd missade vi då vår transfer till hotellet.
Jaja en PinaColada i poolbaren så kunde man börja njuta av semestern iallafall :) Väskan kom levererad till vårt hotellrum 18.30 följande dag och då var det skönt att få byta till andra kläder! Och Felicia fick tillbaka sitt smink;)
Dagarna förflöt med sol och bad, god mat och dryck samt en hel del motion. Ca 8 km promenad varje dag blev det med stranden-hotellet-staden-hotellet. Sen hade både jag, Robban, Tobbe och Thomas löparskorna med så det blev även joggingturer vissa morgnar.
En dag var vi på valsafari och fick se pilotvalar på riktigt nära håll. Det var en upplevelse!
Mammas 60-årsdag firade vi första veckan och min 40-årsdag den andra. Vi väcktes den dagen kl 7 av Felicia och Moa som serverade frukost på sängen. Gulligt ♥ Sen firade vi med att alla fyra satte fötterna i fiskspa. Det var så himla läskigt i början att jag inte vågade titta.  Känslan var att det kryllade av spindlar på fötterna. Men sen gick det ganska bra när jag vågade titta genom kameradisplayen ;) Kvällen avslutades på favoritrestaurangen Linares.
12 dagar går fort och hemresan ett faktum. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan vi åker tillbaka.