tisdag 20 december 2011


Här händer det grejer....
Igår blev det att åka till akuten med Sara efter att hon trillat av kompisens häst Flinga.
Sara red barbacka medan Mikaela tolkade efter henne. Flinga fick ett busryck, så Sara tappade balansen och flög av. Hon landade illa och slog i ryggen, bäckenet och benet på höger sida. Hon hade riktigt ont så jag tog det säkra före det osäkra och åkte in med henne. Som tur är visade röntgen av bäcken och höftled inte på några skador så det är väl bara mjukdelarna som fått sig en törn. Nu får hon klara sig med hjälp av värktabletter och kryckor och även försäka stödja så mycket som möjligt på benet.

I fredags var vi inne med Moa till vårdcentralen för tredje gången på 1 vecka och nu visade det sig att luftvägsinfektionen tagit sig längre ner och utvecklat sig till högersidig lunginflammation. Infektionsproverna hade inte förändrats något under veckan. Ny antibiotika och även Pulmicort som hon ska använda ett tag efter hon blivit frisk.
Hon svarade snabbt på den nya kuren och börjar nu återhämta sig ordentligt.
Idag ska vi hälsa på en stund i skolan så hon får träffa sina kompisar lite. Det börjar ju bli lite tråkigt för henne att bara vara hemma och nu blir det su jullov om två dagar.

På fredagkvällen blev det julavslutning med Hyttan och vi var och åt pizza och såg
Sherlock Holmes 2 på bio. Den var jättebra! Nu måste jag se ettan, för den har ine jag sett.

Nu har det blivit vinter på riktigt. Hoppas snön ligger kvar nu. Det behöver inte komma så mycket mer men det lilla som är gör ju att hundarna håller sig rena och det är himla skönt!